Onze afdelingen
Only for Men is dé mannenmodewinkel voor de mannen van Nederland. Een winkel waar mannen graag komen. En dan niet specifiek voor het enorme aanbod mannenmode, maar juist voor de gezelligheid, openheid en de informele sfeer die er hangt. En deze sfeer is dan ook typerend voor ons bedrijf. Is dit jouw ideale werksituatie? Lees dan snel verder! Only for Men is een familiebedrijf waarbij we als team streven naar het hoogst haalbare in de mannenmode. Jaarlijks wordt er een nieuwe winkel geopend én een huidige verbouwd. Ook de webshop groeit volop met ons mee. In 2017 zijn we zelfs voor de derde keer uitgeroepen als beste herenmodewebshop van Nederland. We groeien dus ontzettend hard en daarom zijn we op zoek naar jou!

Medewerkers staan centraal binnen ons bedrijf. Zo hebben we regelmatige leuke borrels en personeelsfeesten. Maar niet alleen voor de medewerkers zorgen we goed, ook voor onze klanten. Zo stappen we met klanten op de fiets, gaan met ze naar diverse proeverijen of fabrieken als Donkervoort, Warsteiner of Greve. Dit wil jij toch ook?
Als jij wilt werken bij één van de snelst groeiende én gezelligste fashion bedrijven van Nederland, bekijk dan per afdeling alle openstaande vacatures en solliciteer direct!