Menspierence Store Doesburg
Woensdag 7 maart zijn de de deuren van de vernieuwde Mensperience Store in Doesburg geopend. De winkel is vijf jaar na de opening, alweer flink onder handen genomen en in een nieuw jasje gestoken. De winkel heeft een nieuwe uitstraling gekregen en er zijn diverse shop-in-shops toegevoegd aan het assortiment.

In Doesburg bevindt zich de Mensperience Store van Only for Men aan de Barend Ubbinkweg. Met een super locatie en een oppervlakte van ruim 1250 vierkante meter aan herenkleding staat hier de beleving van de man centraal. Binnen dit totaalconcept is niet alleen ruimte voor een omvangrijke collectie eigentijdse kleding met onder meer 30 interne shop-in-shops in casual, jeans en kostuums: ook schoenen, accessoires, lifestyle artikelen, persoonlijke verzorging dragen bij aan deze unieke beleving. Evenals een atelier wanneer je kleding desgewenst direct vermaakt kan worden terwijl je geniet van een hapje en drankje in het Mensperience Café. De Mensperience Store in Doesburg hanteert echte mannelijke openingstijden met vier koopavonden per week en is iedere zondag open. Zo kun je gaan shoppen wanneer het jou het beste uitkomt. Kom gezellig bij ons langs! Onze vakkundige modeadviseurs staan voor je klaar en laten je graag de nieuwe voorjaars- en zomercollecties zien.

Bennie’s Barber Shop
Ook op het gebied van persoonlijke verzorging komen de bezoekers van de Only for Men Mensperience Store volop aan hun trekken. In de winkel is namelijk de Bennie’s Barber Shop aanwezig. Mannen kunnen zich hier op authentieke en ambachtelijke wijze laten knippen én scheren, onder meer met gebruikmaking van ontspannende warme doeken en eucalyptusshampoo. Een VIP-treatment die perfect past binnen de filosofie van eigenaar Bennie Winterink, namelijk maximale aandacht voor de klant en een persoonlijk advies.

Er zijn momenteel geen vacatures.