Only for Men Reusel
Het filiaal van Only for Men Reusel bevindt zich aan het Fashion Square De Brinck in de Lindestraat. Je kunt bij Only for Men Reusel terecht voor een complete outfit op het gebied van de laatste casual- en businessmode. Je vindt hier ruim 600 vierkante meter herenkleding met verschillende shop-in-shops van onder andere Tommy Hilfiger, State of Art, Blue Industrie en PME Legend. Naast prachtige merken kan je hier ook terecht voor spectaculaire events.

Daarnaast is er een coupeuse en een team van maatspecialisten in de winkel aanwezig die je assisteren bij een exclusief maat- of trouwpak. Verder kun je genieten van een hapje en een drankje in het Fashion CafĂ©, zoals diverse snacks van The Bakery, een mooi assortiment wijnen en exclusieve bieren. En uiteraard zetten de barista’s verse koffie.

Only for Men Reusel hanteert mannelijke openingstijden met drie koopavonden per week en is iedere zondag geopend. Zo kun je gaan shoppen op de momenten dat het jou het beste uitkomt. Kom gezellig bij ons langs! Onze vakkundige modeadviseurs staan voor je klaar en laten je graag de nieuwe voorjaars- en zomercollecties.