Only for Men

Only for Men is dé herenmodewinkel voor de ‘Mannen van Nederland’. In de 17 winkels en webshop vinden zij alles op het gebied van fashion, lifestyle en meer. Een one stop-shop waarin naast een omvangrijke collectie in casual, jeans en kostuums ook aandacht is voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging.

Totaalconcept voor de moderne man 
Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer, véél meer. Only for Men streeft ernaar de meest spraakmakende winkelketen van Nederland te zijn. Met een goede prijs-kwaliteitsverhouding en personeel dat weet waar zij het over hebben, zorgt Only for Men ervoor dat het de moderne man op een duidelijke, ongedwongen en efficiënte manier aanspreekt. En je vindt hier altijd scherpe deals!

Gemak en service spelen in alle winkels een hoofdrol, zoals gratis parkeren voor de deur en spectaculaire events. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels is er zelfs een eigen atelier, waar de kleding desgewenst direct vermaakt kan worden.

 • Mannelijke openingstijden

  Bij Only for Men staan de wensen van de klant centraal, ook als het gaat om de openingstijden van de winkels. Daarom worden er mannelijke openingstijden gehanteerd. De meeste winkels hebben vier koopavonden in de week en zijn iedere zondag open. Bij Only for Men shop je wanneer en waar het jou het beste uitkomt. Want zeg nou zelf, waarom zouden we open gaan op tijden waarop de man aan het werk is?

 • OFM College

  Binnen Only for Men is de Only for Men College opgericht. Deze College is bedoeld om jou nóg beter te maken en geeft je handvaten om het beste uit jezelf te halen. Het is ons eigen opleidingstraject waar opleidingen en trainingen gegeven worden die voor jou relevant zijn.Er zijn verschillende soorten trainingen in de OFM College, gericht op je functie, ambities en competenties. Het kan verschillen van een persoonlijkheidstraining tot een verkooptraining.Zo is er bijvoorbeeld een Young Potential groep die een traineeship van een jaar krijgt waarin ze hun management skills kunnen ontwikkelen. Ook krijgen alle storemanagers regelmatig Masterclasses van bekende en onbekende sprekers om inspiratie op te doen voor hun eigen winkel en team. En voor alle medewerkers in de winkels zijn er speciale verkooptrainingen, variërend van jeans- tot stoffentrainingen.

 • De leukste uitjes

  Het ‘wij gevoel’ staat centraal bij Only for Men. Zo ook voor onze medewerkers. Daarom zijn er genoeg leuke dingen te beleven binnen onze organisatie. Bij Only for Men valt altijd iets te vieren, is het geen record wat behaald is dan is het wel een jubileum. Elk behaald succes is een reden voor een traktatie en/of feestje! Zo zijn we bijvoorbeeld in 2017 voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot de beste Webshop van Nederland in de categorie herenmode. Reden voor taart, toch? Successen kun je behalen met je eigen team of met heel de organisatie van Only for Men. Leuke extra’s kunnen zijn: een groot gala tijdens het 15-jarig bestaan, kerstlunches of een spectaculaire nieuwjaarsborrel. Jij bent er dan toch ook bij?

 • Benieuwd naar het hele verhaal van Only for Men?

  In 2017 bestond Only for Men 15 jaar! Daar is oprichter en mede-eigenaar van Only for Men Piet Feenstra samen met zijn team maar wát trots op. Maar waar is het allemaal begonnen? Piet Feenstra neemt je mee in de geschiedenis van Only for Men, vertelt je alle ontwikkelingen van de mannenmodeketen én vertelt over de ambities voor de toekomst.

  Lees hier het artikel van Piet.