Privacy Statement

Only for Men is dé herenmodewinkel voor de ‘Mannen van Nederland’. Officieel heten we OFM b.v. en zijn dit onze gegevens:

De Aaldor 13
4191 PC Geldermalsen

KvK. 11 05 77 04
BTW nr. NL8115.95.225.B01

Werkenbijonlyformen.nl is één van onze websites. Persoonsgegevens die op werkenbijonlyformen.nl worden verzameld, worden verwerkt volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

In een notendop betekent dat onder andere dat:

wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen we via deze privacyverklaring;
wij onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
wij je eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om je persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin je toestemming is vereist;
wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om je persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
wij je recht respecteren om je persoonsgegevens op jouw aanvraag ter inzage aan te bieden, te corrigeren of te verwijderen.
OFM B.V. is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking, maar deelt hiervoor de gegevens met de andere B.V.’s binnen de Feenstra Holding.

In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij kunnen op elk moment en zonder aankondiging wijzigingen aanbrengen in deze privacyverklaring en we raden je daarom aan om deze privacyverklaring zorgvuldig en regelmatig te lezen, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele inhoud.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 1-11-2019.

Opslag en beveiliging

Wij vinden het erg belangrijk dat je erop kan vertrouwen dat je gegevens bij ons in goede handen zijn en doen er dan ook alles aan om zorgvuldig om te gaan met je persoonsgegevens en ze goed te beveiligen. Hiervoor nemen we fysieke, elektronische en procesgerichte veiligheidsmaatregelen zoals het gebruik maken van sterke wachtwoorden, de beveiliging van netwerkverbindingen via Secure Socket Layer (SSL) technologie en doelgebonden toegangsbeperkingen.

Bovendien bewaren we je gegevens niet langer dan noodzakelijk is voor het doeleinde waarvoor we ze hebben verzameld, tenzij we wettelijk verplicht zijn om deze te bewaren.

Samenwerking met externe partijen

We proberen je gegevens zoveel mogelijk in eigen beheer te houden. Soms werken we echter samen met externe partijen en is het nodig dat wij je gegevens met hen delen. Op Werkenbijonlyformen.nl worden jouw persoonsgegevens door middel van cookies doorgestuurd naar Google Analytics en Facebook. Reacties op vacatures worden naar Outlook doorgestuurd. Hier onder volgt meer informatie over het verwerken van deze persoonsgegevens.

Externe partijen

We maken duidelijke afspraken met deze partijen dat ze je gegevens alleen mogen gebruiken voor het doeleinde waarmee we ze met hen delen en ze deze dus niet zelfstandig mogen gebruiken of delen met anderen. Je gegevens worden bijna altijd opgeslagen binnen de Europese Unie. Soms werken we ook samen met partijen buiten de Europese Unie. We zorgen er in dat geval wel altijd voor dat jouw privacy beschermd is. De EU heeft een aantal landen hiervoor erkend in het bieden van voldoende bescherming en de Amerikaanse bedrijven waar wij mee samenwerken hebben zich geregistreerd onder het Privacy Shield Framework, waarmee zij zich ook houden aan de Europese privacy regels.

Gegevens die wij naar Google Analytics doorsturen worden alleen voor analytische doeleinden gebruikt. Denk hierbij aan paginaweergaven, het klikken op buttons en de tijd die jij op onze website doorbrengt.

Wij gebruiken Facebook om advertenties van vacatures te plaatsen. Hiervoor is het voor ons van belang dat wij deze advertentie alleen aan jou laten zien als dit voor jou van belang is. Vandaar dat wij alleen de benodigde gegevens verzamelen om dit uit te voeren. Denk hierbij aan het IP adres en het type apparaat waarmee jij de website bezoekt.

Outlook gebruiken wij om de persoonsgegevens te verzamelen die jij in de online vacatures kan invullen. Deze gegevens worden standaard na een maand verwijderd uit Outlook. Deze gegevens zullen maximaal een jaar lang binnen Outlook worden bewaard als jij hier toestemming voor hebt gegeven.

Inzage en wijzigen van je gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of je persoonsgegevens kun je te allen tijde contact met ons opnemen. Je kunt ook je toestemming voor een bepaalde verwerking altijd intrekken of ons een verzoek toesturen om de persoonsgegevens die we van je hebben in te zien, te wijzigen, te verwijderen of de verwerking ervan te beperken.

Bovendien kan je ons vragen om de persoonsgegevens die we van je hebben aan jou of een andere organisatie over te dragen. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terugvinden in de instellingen van je browser.

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met je persoonsgegevens omgaan. Wij raden je aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Vragen en klachten

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je vragen of klachten hebt naar aanleiding van deze privacyverklaring of over de verwerking van je persoonsgegevens. Je kan hiervoor contact met ons opnemen via privacy@onlyformen.nl.

Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt hiervoor rechtstreeks contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Bezoek aan onze website

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld worden cookies geplaatst. Wij vinden het van groot belang dat je weet welke cookies onze website inzet en voor welke doeleinden ze gebruikt worden. We willen namelijk graag én jouw privacy én de gebruiksvriendelijkheid én onze commerciële belangen zoveel mogelijk waarborgen.

Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, wordt er een mededeling getoond waarin wij je uitleggen waarom wij cookies gebruiken en hoe je je cookie-instellingen kan aanpassen.

In onze cookieverklaring vind je uitgebreidere informatie over de cookies die gebruikt worden door en via onze website en voor welke doeleinden.