• Mannelijke openingstijden

  Bij Only for Men staan de wensen van de klant centraal, ook als het gaat om de openingstijden van de winkels. Daarom worden er mannelijke openingstijden gehanteerd. De meeste winkels hebben vier koopavonden in de week en zijn iedere zondag open. Bij Only for Men shop je wanneer en waar het jou het beste uitkomt. Want zeg nou zelf, waarom zouden we open gaan op tijden waarop de man aan het werk is?
 • OFM College

  Bij Only for Men staan de wensen van de klant centraal, ook als het gaat om de openingstijden van de winkels. Daarom worden er mannelijke openingstijden gehanteerd. De meeste winkels hebben vier koopavonden in de week en zijn iedere zondag open. Bij Only for Men shop je wanneer en waar het jou het beste uitkomt!
 • De leukste uitjes

  Het ‘wij gevoel’ staat centraal bij Only for Men. Zo ook voor onze medewerkers. Daarom zijn er genoeg leuke dingen te beleven binnen onze organisatie. Bij Only for Men valt altijd iets te vieren, is het geen record wat behaald is dan is het wel een jubileum. Elk behaald succes is een reden voor een traktatie en/of feestje! Zo zijn we bijvoorbeeld in 2017 voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot de beste Webshop van Nederland in de categorie herenmode. Reden voor taart, toch? Successen kun je behalen met je eigen team of met heel de organisatie van Only for Men. Leuke extra’s kunnen zijn: een groot gala tijdens het 15-jarig bestaan, kerstlunches of een spectaculaire nieuwjaarsborrel. Jij bent er dan toch ook bij?
 • Benieuwd naar het hele verhaal van Only for Men?

  In 2017 bestond Only for Men 15 jaar! Daar is oprichter en mede-eigenaar van Only for Men Piet Feenstra samen met zijn team maar wát trots op. Maar waar is het allemaal begonnen? Piet Feenstra neemt je mee in de geschiedenis van Only for Men, vertelt je alle ontwikkelingen van de mannenmodeketen én vertelt over de ambities voor de toekomst.

  Lees hier het artikel van Piet.